Behandlingar Erbjudanden Prislista Boka Om oss Hitta hit Kontakt
Vad är Örebrokliniken?

Varmt välkommen till Örebrokliniken!

En skönhetsklinik som satsar på hög standard & vi vill göra allt för att maximera din vistelse hos oss.

Jag som äger Örebrokliniken heter Ida Vikberg och har jobbat inom skönhet sen 2015. På Örebrokliniken så hyr även hudterapeuten Emelie Andersson in sig och gör en rad olika skönhetsbehandlingar. Tillsammans är vi ett fantastiskt team som satsar på det lilla extra. Vi är utbildade inom vårt områden och visar mer än gärna upp våra diplom. Alla har F-Skatt och innehar behandlings försäkring, allt för din trygghet.

Örebrokliniken är godkänd av miljö och hälsa Örebro kommun och är Säker klinik-certifierade.

Vi arbetar på Örebrokliniken!Brilliant Skin by Emelie

Jag heter Emelie Andersson och är en auktoriserad och SHR godkänd hud och spa terapeut med en internationell cideskoexamen.

I det fina området Mejeritorget ligger Örebrokliniken. En helt nybyggd salong som ger en härlig och avkopplande miljö. I de här fina lokalerna hyr jag ett behandlingsrum med mitt företag Brilliant skin by Emelie. Jag utför professionella hud -och Spa behandlingar där jag använder mig av Exklusiva hud och kropps produkter. Elemis och Priori är professionella produkter där det finns någonting för alla, dessa produkter finns även för försäljning.

Jag vill erbjuda mina kunder en avkopplande och lugn miljö samtidigt som du tar del utav professionella behandlingar där kunden och deras behov är i fokus.Ida Vikberg, VD Örebrokliniken

Jag började jobba inom skönhetsbranschen 2015 och jag fullständigt bara älskar mitt jobb.

Färg och form har alltid legat varmt om hjärtat och jag älskar att ha detaljer i fokus.

Har idag en hel vägg av olika diplom från olika utbildningar men den behandling som jag brinner mest för måste jag säga är kosmetisk tatuering, framför allt ögonbryn. Måste nog säga att jag är lite besatt av ögonbryns tatuering. Är idag stolt Phibrows Artist, vilket står för hög kvalitet inom 3D brynstatuering.

Jag har höga mål och jag satsar på att bli bäst! Mitt mål är att göra mitt yttersta och att servicen skall vara i toppklass. Hos oss skall alla känna sig välkomna, vilket är otroligt viktigt för mig.

Varmt välkommen till Örebrokliniken.

Du hittar oss på Mejeritorget i Örebro

Du tar dig enkelt till oss med stadsbuss 5: hållplats Svampen eller stadsbuss 7 och 8: hållplats Svampen Östra.
Du har även gratis parkering i tre timmar via parkeringsappen APCOA, områdeskodKontakta oss!

072-155 06 11

Emelie Andersson

brilliant-skin@outlook.com